Verzend informatie

Levertijden:

De levertijd staat achter elk product aangegeven. Dit is een verwachte levertijd van het product. Elke dag worden de levertijden van alle onderdelen gecheckt en aangepast.

Indien een product een langere levertijd heeft dan is aangegeven op de website, wordt je hiervan op de hoogte gehouden.

Indien alles op voorraad is duurt het meestal 2 werkdagen voordat u de onderdelen in huis hebt. Dus maandag besteld is woensdag in huis, enz. enz.

Bij een combinatie order wordt de langste levertijd aangehouden.

Verzendwijze

De verzending van de pakketten wordt verzorgd door 'PostNL'. Grotere pakketten worden bezorgd door 'Trans-Mission' of DHL. Dit bedrijf is specialist in het schadevrij versturen van grote onderdelen zoals bumpers en andere grote onderdelen. Kleine pakketten die door de brievenbus passen worden door PostNL per post verstuurd. Myparts.nl zorgt dat de kans op schade minimaal is door het goed verpakken van de auto onderdelen.

Ander afleveradres

Tijdens het invoeren van je gegevens bij het bestellen kan je voor een afwijkend bezorgadres kiezen.

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland

Verzend- en handelingskosten zijn per order:

Pakket van 0 t/m 10kg: € 7,50 (max 100 x 50 x 50 cm)

Pakket van 10 t/m 30kg: € 15,00 (max 200 x 100 x 50 cm)

Verzendkosten België

Verzend- en handelingskosten zijn per order:

Pakket van 0 t/m 10kg: € 19,99 (max 100 x 50 x 50 cm)

Pakket van 10 t/m 20kg: € 24,99 (max 200 x 50 x 50 cm)

In verband met grote kans op schade tijdens het transport, worden motorkappen niet verstuurd via de post, deze kunt u alleen afhalen in ons magazijn. 

Je betaalt 1 keer verzendkosten per bestelling, ongeacht het aantal onderdelen die je besteld.

Niet thuis bij afleveren

Indien je niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Mis je ook deze aflevering, dan laat de chauffeur een briefje achter met de verdere instructies voor de levering. Indien het via Post NL wordt verstuurd, wordt het op de dichtstbijzijnde Postkantoor afgeleverd. Als het via Transmission wordt verstuurd komt het niet op het postkantoor terecht.

Afhalen

Afhalen van de auto onderdelen kan alleen indien u dit heeft geselecteerd bij het kopje verzendmethoden bij het afrekenen van u auto onderdelen.