Categorieën
Auto onderdelen
Welkom bij MyParts.nl - Sterk in Auto-onderdelen

Welkom bij MyParts.nl, uw auto-onderdelensite waarbij kwaliteit, deskundigheid en advies centraal staat. In onze webwinkel staan meer dan 25000 onderdelen van de meeste europese en aziatische merken. Hiervan is een groot gedeelte gecertificeerd en wordt als alternatief van het origineel, geaccepteerd door verzekeringmaatschappijen. Wij hopen u van dienst te kunnen en mogen zijn.  

Ons bedrijf Nicolay Automaterialen is gevestigd in Wezep (bij Zwolle) en al meer dan 20 jaar regionaal actief in het bedienen van de garagist, autoschadeherstelbedrijf, handelaar, merkdealer en aanverwante bedrijven.  Door het persoonlijke contact met onze opdrachtgever ontstaat er een relatie waarin vertrouwen en verwachting centraal staan.
 
In 2006 zijn wij gestart met MyParts.nl. Op deze site vindt u met ruim 25000 onderdelen een groot gedeelte van ons assortiment bestaande uit Carrosseriedelen, Verlichting, Radiatoren, Aircodelen, Ruiten en overzetplaatwerk. MyParts.nl is door haar voorraad en afspraken met leveranciers in staat om veelal bestelde onderdelen binnen 48 uur bij u thuis of bedrijf te leveren door heel Nederland. Afhalen is meestal al binnen 24 uur mogelijk.
 
Service:
Door onze deskundigheid zijn onze medewerkers in staat u te adviseren bij uw aankoop. Een kentekencheck levert in veel gevallen een juiste match met het gewenste onderdeel, echter zijn er diverse delen waarbij de match ook na filtering onduidelijk blijft. Wij behandelen een aanvraag per mail met alle zorgvuldigheid waarbij we verantwoording nemen  voor het geadviseerde onderdeel. Een snelle juiste beoordeling van uw aanvraag is bij ons prioriteit.

Voorwaarden

Voer hier uw Algemene Voorwaarden in. Wij hebben eventueel standaard teksten voor u klaarliggen, waarbij u alleen de bedrijfsgegevens hoeft aan te passen

  • Volkswagen
  • Bmw
  • Alfa romeo
  • Volkswagen
  • Bmw
  • Alfa romeo
Meer-ICT.nl Internetdiensten